Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon te water bij voorhaven Hansweert

Toegevoegd: 31-05-2008, 20.31 uur
Persoon te water bij voorhaven Hansweert
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een melding van een persoon te water bij Hansweert.

Rond drie uur was er een persoon in het water gesignaleerd en werden de hulpdiensten in kennis gesteld. Deze rukten uit met een tankautospuit en duikploegen uit Tholen en Goes. Door middel van een politieboot en brandweerduikers is het slachtoffer uit het water gehaald. Het slachtoffer was niet meer te redden en is overleden.

De technische recherche van de politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar hoe de man te water is geraakt. Mogelijk is dit vanaf een steiger aan de Voorhaven bij Hansweert. De politie kon zaterdag nog niks bevestigen over de toedracht van het incident.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (3-6-2008 om 14:33)
Echt erg, khoorde ut zaterdag. Veel sterkte aan de naabestaanden, ook al zijn ze misschien niet gelovig, ik wil ze God zegen toe wensen in het verdere. De Heere is de enige echte trooster.
Lola (1-6-2008 om 18:51)
Heel erg! Gelukkig is hij nog wel uit het water gered, stel je voor dat ze hem niet meer konden vinden.. Sterkte aan alle nabestaanden en vrienden!
Annelies (1-6-2008 om 01:32)
Wat een vrselijk nieuws weer je zult het maar weer thuis krijgen heel veel sterkte voor de nbestaande kennisen en vrienden toegewenst
Jop (1-6-2008 om 00:53)
Heftig!
Reinier (31-5-2008 om 23:24)
Is tholen ter plaatse geweest of niet?? Sterkte aan nabestaanden!!!