Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond na trap van paard

Toegevoegd: 01-06-2008, 17.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - In Grijpskerke is zondag een 15-jarig meisje uit de gemeente Veere zwaargewond geraakt nadat ze van een paard was gevallen en vervolgens een trap van hetzelfde paard had gekregen.


Het ongeluk vond rond 14.40 uur plaats in de paardenbak van een boerderij aan de Steen-grachtsweg. De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke om het ambulancepersoneel te assisteren.

Het meisje liep volgens de politie onder meer een klaplong op. Ze is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De arts van de traumahelikopter reed mee met de ambulance en zodoende vloog de helikopter mee om te landen op het Sportpark Bonedijke in Vlissingen.

Volgens de politie had het slachtoffer veel ervaring met paarden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ashley (2-6-2008 om 21:10)
Beterschap joyce! khoop dat je snel beter word.
Irene stavast (2-6-2008 om 17:20)
Ik vind het vreeselijk. Ik heb zelf niet veel met paarden maar toch...
Ik (1-6-2008 om 23:38)
Ervaring doet er nu niet toe! het paard was waarschijnlijk geschrokken doordat ze viel. Nou meissie, BETERSCHAP. hoop dat je snel hersteld (zal wel weken duren)en weer op je paard durft te klimmen!