Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser gewond bij ongeluk Sint Jansteen

Toegevoegd: 01-06-2008, 17.55 uur
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - Bij een ongeluk op de Hemelstraat in Sint Jansteen is zondagmiddag een 19-jarige fietser gewond geraakt.


Het slachtoffer was rond 12.20 uur betrokken bij een ongeluk met een onbekende automobilist. De botsing vond plaats op de kruising met de Frederik Hendrikstraat toen de fietser een geparkeerde auto voorbij reed. De fietser kwam vervolgens in botsing met een personenauto die vanaf de Frederik Hendrikstraat linksaf de Hemelstraat in reed.

De automobilist stopte, vroeg hoe het ging en reed vervolgens weer weg. Bij de huisartsenpost bleek de fietser een hersenschudding, een kneuzing in de maagstreek en letsel aan zijn duim te hebben opgelopen.

De politie zoekt getuigen van deze aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met het politiebureau in Hulst of bellen naar 0900-8844. Dit geldt ook voor de onbekende automobilist, die verzocht wordt zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren