Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 79 km

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ritchie (2-6-2008 om 11:38)
Veel sterkte gewenst aan aart en sander. Heb net bericht gekregen dat het met aart niet al te goed gaat dus hoop dat hij er nog zo goed mogenlijk boven op komt! Success aart en sander en de familie natuurlijk ook!
Helaas... (2-6-2008 om 11:08)
Ook als leek is duidelijk te zien dat dit stuk blik niet met gepaste snelheid heeft gereden. Ik hoop voor de slachtoffers dat ze er geen blijvend letsel aan overhouden, behalve de les die ze net hebben gekregen. Hopelijk is de vette rekening al onderweg.
Danny (2-6-2008 om 10:45)
Heel veel sterkte gewenst aan aart, sander en de families!
Brechtos (2-6-2008 om 10:32)
Ja daar heb je dus geen gelijk in he 'zomaar'. Hoe goed je ook kunt autorijden , als je zo snel iemand moet uitwijken dan gaat het geheid fout, hoe goed je 't ook kunt, 't probleem was gewoon dat hij nogal te hard reed. Sterkte jongens! Gr. Brecht.
Gevaarlijk (2-6-2008 om 07:43)
Een CRX biedt nauwelijks bescherming bij een aanrijding, en deze heb ik wel eens vaker "sportief" voorbij zien rijden. Sterkte aan de inzittende en hopelijk houden ze er niets aan over behalve een goede les.
Zomaar (1-6-2008 om 23:46)
Beterschap aan de inzittenden. Dit krijg je ervan als je niet goed auto kunt rijden. Dan moet je het gewoon eerst zachtjes proberen. Dat leer je op je rijlessen al toch.
Cookie-instellingen beheren