Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aart (28-12-2008 om 17:49)
Beste mensen bedankt voor u steun aan Sander en mij in de mooie reacties.En een beetje jammer dat er ook zo veel onnozele reacties staan van 140/160km/h even voor diegene die daar over door willen bazelen de bots snelheid was tusen de 70 / 85km/h en geen remsporen uit technies onderzoek gebleken.
Tom (21-7-2008 om 10:25)
Ik wilde mijn Steun betuigen aan Familie en Vrienden deze twee, en natuurlijk ook aan de Jongens zelf. Keep on hoping, let nothing get you down. =)
Rick (12-6-2008 om 13:17)
Ik hoop persoonlijk dat het met de beide jongens weer helemaal goed komt. Ik hoop ook dat de Provincie eens goed gaat kijken naar de inrichting van die weg. Dat ze 140 reden is niet goed te praten, maar het feit blijft dat zijn 140 KONDEN rijden. Onbegrijpelijk.
Sha (11-6-2008 om 19:19)
Als je nix beters weet te zeggen dan kan je beter je mond houden. jouw had het ook kunnen overkomen. je kan beter met die jongens en hun familie meeleven!!!! dan is veel belangrijker dan discussieren over onzinige dingen. als ze gebeurd zijn kan je er nix an veranderen. STERKTE BETERSCHAP!!
Roland (11-6-2008 om 14:17)
Als je persee hard wilt rijden ga dan even naar duitsland en ga dan kijken wat je auto'tje kan en doe dat niet op een B-weg hier op het eiland. Je bent een rund als je met je voetje stund, of wel gebruik je kop ipv het gaspedaal (of je pols voor de motorijders onder ons).
Een moeder (11-6-2008 om 12:32)
Wanda: ik vind dat je gelijk hebt wat de discussie betreft. Ik wil jullie veel sterkte wensen met dit gebeuren nu en in de toekomst.
Cookie-instellingen beheren