Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto over de kop Koningsweg Vlissingen

Toegevoegd: 02-06-2008, 08.56 uur
Auto over de kop Koningsweg Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Koningsweg in Vlissingen is maandagochtend een 21-jarige Vlissinger met zijn personenauto over de kop gevlogen. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk vond rond 06.55 uur plaats. Het voertuig reed volgens de politie eerst tegen een auto van een 49-jarige man uit Goes en ramde vervolgens een slagboom. De auto kwam vervolgens op de Koningsbrug op zijn kop tot stilstand. De inzittenden konden het voertuig zonder kleerscheuren verlaten.


Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen kwam ter plekke om de auto weer overeind te zetten en het voertuig weg te slepen. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de Koningsbrug volledig afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via het Bellamypark en de Paul Krugerstraat.
 
De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tony (3-6-2008 om 13:42)
Ik hoop dat jij dit een keer mee maakt en dat jij het water in vliegt. Hoe durf je zulke dingen te zeggen (nickey)? Je moet je schaamen. Die jongen moet blij zijn dat tie niks heeft!
Benny (3-6-2008 om 12:03)
Ooit maakte ik een begrafenis mee van een vriend die was omgekomen door hoge snelheid. Mijn klasgenoten in de kerk, zijn ouders bij de kist. Te gruwelijk voor woorden. En maar stoer doen en hardrijden, totdat....het te laat is, of ze een kind aanrijden...
Nickey (2-6-2008 om 20:46)
Racer als jij daar 130 rijdt ben je een flinke vent hoor.Zou er trots op zijn.Rijdt de volgende keer dan gelijk het water in.Het zou weer een verkeers assiocaal minder zijn
Bert (2-6-2008 om 20:33)
Die rode audi reed helemaal niet zo hard. (30-35) Hij lette even niet op en raakte eerst zo''n plastic bak met zand, daarna de kast van de slagboom. Hierdoor over kop en toen tegen een tegenligger. (Ik dus) Gewoon pech door een wegafzetting die dient als springplank.
Nickey (2-6-2008 om 20:31)
Degene die zegt dat je heel de Koningsweg vijftig mag moet maar beter op de borden gaan letten.Vlak voor het bruggetje staat duidelijk 30km.Vervolgens voor de Commandoweg nog eens een bord 30km .En volgens mij staat er nog duidelijk bij HERHALING.En ja er rijden genoeg onverstanden veelste hard
Randy (2-6-2008 om 20:06)
Als iedereen zich nou eens niet zo druk zou maken om jong of oud dan hebben we al heel wat irritaties minder in ons leven.Dit ongeluk is gebeurd,en door zinloos iemand de schuld te geven dat hij jong of oud is los je niks op!