Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man gereanimeerd na ongeluk M'burg

Toegevoegd: 05-06-2008, 16.57 uur
Man gereanimeerd na ongeluk M'burg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 83-jarige fietser uit Middelburg is donderdag om 08.55 uur gereanimeerd nadat hij tegen het portier van een auto was gereden.


Hij fietste door de Buitenruststraat in Middelburg en wilde een geparkeerde auto passeren. Een automobiliste (41) uit Breda wilde op dat moment uit haar auto stappen. De man kwam hierdoor ten val. Enkele agenten, die aanwezig waren in het kantoorpand van de politie aan de Buitenrus-tstraat, hadden gezien dat de man roerloos op straat bleef liggen. Zij bedachten zich geen moment en gingen naar de man toe waarna ze de man op straat reanimeerden.

Na enige tijd kwam de Middelburger weer bij zijn positieven. Het slachtoffer is na reanimatie met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Hij liep ook een hoofdwond op. Naar verluid gaat het naar omstandigheden goed met hem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lennard (6-6-2008 om 08:06)
Als iedereen nou eens stopt met het zeggen van 'Hij had dit moeten doen'' of '' Ik heb dit geleerd'' of '' Ik doe dit altijd''. We schieten er allemaal niks mee op. Natuurlijk is het niet slim van deze vrouw. Maar denk dat ze schuld genoeg heeft. Hoeven we er niet in te vrijven. Veel sterkte beide
Verkeerskennis (6-6-2008 om 01:13)
@ scooterrijder Axel: Ik denk dat je mis bent. Tegenwoordig mag je BUITEN de bebouwde kom 45 en niet BINNEN de bebouwde kom want daar moet je nog gewoon netjes MAXIMAAL 30 rijden.
Mark (5-6-2008 om 23:22)
Toevallig was ik er vandaag bij toen dit ongeluk gebeurde. Erg triest voor de beste meneer! De agenten kwamen pas aan toen een medewerker van woongoed de reanimatie al was gestart. Maar ze waren wel vrij snel ter plekke.
Jerien (5-6-2008 om 22:54)
Leuk om te lezen die reacties. Als ik in de stad loop erger ik me aan de fietsers die in het wandelgebied rijden en dat zijn echt niet alleen jongelui. Als ik fiets erger ik me aan de wandelaars die me voor de wielen lopen en in de auto erger ik me aan voetgangers, fietsers en de mede automobilist.
Maurits (5-6-2008 om 22:51)
Die agenten hebben net werk geleverd! Maar een half jaar terug was het echt een agente die haar deur opendeed. Ze gingen een foutparkeerder bekeuren. Stoppen met dienstwagen midden op de straat. Ik kon er alleen maar links langs. Dat doe ik en hoppa, vliegt die deur open. Schaamrood zei ze sorry..
Sander (5-6-2008 om 21:28)
Goed dat de politie in de buurt was. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en je kunt niet iedereen meteen veroordelen.
Cookie-instellingen beheren