Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gereanimeerd na ongeluk M'burg

Toegevoegd: 05-06-2008, 16.57 uur
Man gereanimeerd na ongeluk M'burg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 83-jarige fietser uit Middelburg is donderdag om 08.55 uur gereanimeerd nadat hij tegen het portier van een auto was gereden.


Hij fietste door de Buitenruststraat in Middelburg en wilde een geparkeerde auto passeren. Een automobiliste (41) uit Breda wilde op dat moment uit haar auto stappen. De man kwam hierdoor ten val. Enkele agenten, die aanwezig waren in het kantoorpand van de politie aan de Buitenrus-tstraat, hadden gezien dat de man roerloos op straat bleef liggen. Zij bedachten zich geen moment en gingen naar de man toe waarna ze de man op straat reanimeerden.

Na enige tijd kwam de Middelburger weer bij zijn positieven. Het slachtoffer is na reanimatie met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Hij liep ook een hoofdwond op. Naar verluid gaat het naar omstandigheden goed met hem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scooter rijder Axel (5-6-2008 om 20:52)
Ik had het 2 weken geleden rij netjes 35 gaat er in eens een portier open van een auto. Tegenwoordig mogen we met de scooter 45 rijden in de bebouwdekom. Als iemand zijn deur zo open gooit zonder kijken is 45 erg hard. Mensen kijk uit als je uitstapt, kijk even in die spiegel we zijn kwetsbaar..
Marc (5-6-2008 om 20:47)
John, Wat dacht je van auto's die geen richting aangeven, die op het fietspad stoppen i.p.v. ervoor of die doorrijden ook al heeft de fietser voorrang. De automobilist die door rood rijdt. Dit zijn zo maar drie voorbeelden die ik iedere dag meemaak op het stukje Vlissingen-Lewedorp.
Winneke machielse (5-6-2008 om 20:34)
Ik heb tijdens mijn rijlessen geleerd om altijd over je linker schouder te kijken voordat je uitstapt.Ik fiets zelf ook heel wat af en erger me heel vaak ook aan automobilisten,die niet uitkijken.Ik hoop dat iedereen er aan denkt dat je op welke manier dan ook kwetsbaar bent in het verkeer.
Kelly (5-6-2008 om 20:10)
Hoe kan je nu toch uit je auto stappen zonder te kijken of er iemand naast je fietst of loopt! Dat is het eerste dat je leert en volgens mij vergeet je dat NOOIT. Dat doe je zo automatisch, en zo niet dan ben je volgens mij iemand die het altijd met een korreltje zout heeft genomen hoor.
Willem (5-6-2008 om 19:16)
We hebben het hier wel over een man van 83 jaar ik begrijp niet dat er dan rotte opmerkingen geplaatst worden van hij had maar beter moeten uitkijken , schandalig , het zou je vader of opa maar zijn .
Mimi (5-6-2008 om 19:16)
Automobilisten leren tijdens hun rijles hoe ze veilig moeten uitstappen. Ik vind dat deze dame een goede straf verdient...
Cookie-instellingen beheren