Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Man gereanimeerd na ongeluk M'burg

Toegevoegd: 05-06-2008, 16.57 uur
Man gereanimeerd na ongeluk M'burg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 83-jarige fietser uit Middelburg is donderdag om 08.55 uur gereanimeerd nadat hij tegen het portier van een auto was gereden.


Hij fietste door de Buitenruststraat in Middelburg en wilde een geparkeerde auto passeren. Een automobiliste (41) uit Breda wilde op dat moment uit haar auto stappen. De man kwam hierdoor ten val. Enkele agenten, die aanwezig waren in het kantoorpand van de politie aan de Buitenrus-tstraat, hadden gezien dat de man roerloos op straat bleef liggen. Zij bedachten zich geen moment en gingen naar de man toe waarna ze de man op straat reanimeerden.

Na enige tijd kwam de Middelburger weer bij zijn positieven. Het slachtoffer is na reanimatie met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Hij liep ook een hoofdwond op. Naar verluid gaat het naar omstandigheden goed met hem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (5-6-2008 om 18:05)
Heel erg. Als fietser of voetganger tel je niet meer mee. Het zou heel erg zijn als deze man het niet haalt. Moet je zo aan je einde komen? Ook personen van 80 plus zijn mensen. Ik hoop dat automobilisten en andere lezers hier wat van opsteken.
Petra (5-6-2008 om 18:05)
Nou iedereen doet weleens iets ondoordachts, denk maar niet dat diegene die zijn portier opendeed ooit nog vergeet om eerst te kijken. Maar dat neemt niet weg dat ik het ook vreselijk vind voor die arme man.
Keety (5-6-2008 om 18:00)
Ik heb het ook een keer gehad, kreeg mijn stuur in mn borst. Ik moet zeggen dat het toen nog goed is afgelopen want voor hetzelfde geld raak je ernstig gewond! En dat door iemand die niet kijkt voordat die uitstapt!
Marina (5-6-2008 om 17:51)
Vorige week had ik het ook dat iemand het portier open deed zonder eerst te kijken. Gelukkig kon ik uitwijken, maar je schrikt toch wel even want door de glinstering op het glas zie je ook niet altijd dat er iemand in een auto zit . Dus oproep om goed op te letten bij het portier opendoen.
John (5-6-2008 om 17:36)
Een nog grotere ergernis in het verkeer zijn de fietsers die doen of de hele weg van hun is: geen hand uitsteken, niet uitkijken en gewoon maar hun voorrang nemen. En echt, het geldt voor jong en oud. Er is niets erger dan een fiets en een bromfiets sinds ze weten dat ze toch altijd gelijk krijgen.
Joost (5-6-2008 om 17:33)
Dit zijn van die situaties waar een fikse boete of straf op zijn plaats is!
Cookie-instellingen beheren