Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gewond na botsing met boom Terneuzen

Toegevoegd: 05-06-2008, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is donderdagmorgen een 23-jarige Belg gewond geraakt nadat hij op de Duitslandweg tegen een boom was gereden.

Het ongeluk vond rond 11.00 uur plaats na een mislukte inhaalma-noeuvre. Toen de Belg deze manoeuvre wilde maken, reden voor hem een tractor en een graafmachine. Tijdens het inhalen sloeg de graafmachine linksaf om een bedrijfsterrein op te rijden.

De 23-jarige bestuurder week uit, reed de berm in en kwam al slingeren tot stilstand tegen een boom. De bestuurder raakte gewond en is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen.

Zijn auto raakte geheel vernield en moest worden weggesleept.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750