Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Reeks van vernielingen in Middelburg

Toegevoegd: 05-06-2008, 17.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG -  Een 25-jarige Middelburger heeft woensdagavond een reeks van vernielingen aangericht in de omgeving van de De Ruyterstraat in zijn woonplaats.

De man wordt er van verdacht de spiegels van auto's die geparkeerd stonden te hebben vernield. Ook zou hij een bushokje aan de Koudekerkseweg hebben vernield. De Middelburger kon rond 23.15 uur worden aangehouden aan 't Zanddorp in Middelburg.

Tot nu toe hebben vier personen aangifte of melding gedaan van vernieling van hun personenauto. De aanleiding voor het opmerkelijke gedrag van de man is niet bekend.
 
 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Twiti (5-6-2008 om 22:23)
Man wat dacht je ervan om eens keihard te gaan werken? Dan heb je geen zin in om zulke dingen te doen want dan ben je daar te moe voor.
Kelly (5-6-2008 om 19:10)
Misschien kan deze knul het beste bij een auto-sloperij gaan werken? Eerst geld verdienen voor alle schade te betalen en daarna sparen voor een eigen auto dan kan hij zelf eens voelen wat het is als zijn auto gesloopt wordt. 25 jaar en dan zoiets flikken!