Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Drie gewonden bij ongeluk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 05-06-2008, 22.45 uur
Drie gewonden bij ongeluk Vrouwenpolder
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een ongeluk op de Polredijk in Vrouwenpolder zijn donderdagmiddag drie personen, waaronder een jongetje van ruim een jaar oud, gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 17.15 uur plaats toen een 31-jarige vrouw uit Limburg door nog onbekende oorzaak met haar auto op de verkeerde weghelft terechtkwam en op een tegemoetkomende auto botste, welke werd bestuurd door een 37-jarige man uit de gemeente Veere.

De 31-jarige vrouw kwam met de schrik vrij. Haar zoontje van ruim een jaar oud liep bij het ongeval een sneetje op aan zijn gezicht. De 37-jarige man liep schaafwonden op aan zijn gezicht, zijn 34-jarige vrouw liep een kneuzing op aan haar been.
 
De beide auto's raakten bij het ongeval zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (8-6-2008 om 12:56)
Ja, Jus je hebt gelijk. Wat rustiger rijden maar dat gebeurt helaas niet. Zelf werd ik er ingehaald omdat ik 60km per uur reed. Tijd voor snelheids remmende middelen?
Jus (7-6-2008 om 20:53)
Heb zelf met mijn moeder ook een niet erg prettig ongeluk gehad we lagen bijna onder aan de dijk doordat een vrachtwagentje zijn stenen los had liggen en ook weer veel te hard reed. Mensen moeten er gewoon rustig rijden dan ontstaan er veel minder ongelukken.
Binnenbocht (7-6-2008 om 18:03)
Het wegdek kan nog zo goed zijn, maar als passanten de binnenbocht pakken, (dus over de streep komen) dan vragen ze toch om ongelukken? Die dijk is gewoon veilig, maar je kan niet met 2 auto's op dezelfde plaats rijden, en dat is wat ze willen.
Coos (7-6-2008 om 13:32)
Ik ben al blij dat het goed is afgelopen met die mensen. ik rij daar ongeveer iedere dag maar mij lijkt me die weg veilig genoeg, dus aanpassen lijkt me overbodig
Nickey (7-6-2008 om 10:51)
Voor iemand die deze weg niet kent is het een vervelende weg.Met name die scherpe bochten.Dus kies ik toch maar voor snelheids remmende maatregelen.Zeker voor deze scherpe bochten.
Bewoner (6-6-2008 om 21:30)
Wij wonen in deze bocht! Ongelukken ca. 1x per maand (maar ook wekelijks "bijna"ongelukken. Het is wachten tot er weer een dode valt. Er moet iets gebeuren aan het wegdek (gladheid bij nat weer) en aan snelheid (snelheidsremmers??) door de wegbeheerder (waterschap). Liever vandaag dan morgen.
Cookie-instellingen beheren