Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder gewond na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 05-06-2008, 22.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 21-jarige motorrijder uit Oost-Souburg is donderdagavond gewond geraakt nadat hij in Terneuzen in botsing was gekomen met een bestelauto.

De bestuurder van de bestelauto, een 24-jarige Terneuzenaar, wilde rond 19.00 uur met zijn bestelauto linksafslaan vanaf de Mr. F.J. Haarmanweg. De man werd op dat moment ingehaald door de motorrijder.

De Souburger botste tegen de linkerzijde van de auto en kwam ten val. Hij is met een gebroken heup overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor is total loss, de bestelauto had schade aan de linkerzijde.
 
 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mathijs van der Maas (10-6-2008 om 20:01)
Hier de motorrijder in kwestie! Ik zit sinds vandaag thuis na 5 korte dagen ziekenhuis, en ben bezig aan een vlot herstel. Graag wil ik de volgende vraag stellen: Beste Rico, wil ik je hartelijk bedanken voor de eerste hulp bij het ongeval. Wil je mij jouw gegevens door sturen ivm verzekering?
Rob (8-6-2008 om 13:28)
Ik had laatst bijna hetzelfde, een landbouwvoertuig gaaf pas richting aan om links af te slaan toen hij al bijna op het kruispunt was, ik was net van plan om hem in te halen op mijn motorfiets, gelukkig was de afstand tussen ons ruim voldoende om nog op tijd te kunnen remmen.
Johnk (8-6-2008 om 12:02)
Je dient je snelheid aan te passen aan de situatie, of die auto nou wou gaan afslaan of keren. Die auto deed het dus al langzaam en hij heeft het tijdig kunnen zien, dan ga je er toch niet op volle snelheid langs? Iig sterkte aan beiden.
Frans (8-6-2008 om 07:43)
@Frats: Je hebt wel altijd te kijken wat de rest van het verkeer doet. En dus ook stoppen als je geen voorrang krijgt terwijl dat wel zou moeten of wanneer iemand iets doet dat niet mag.
Rico (7-6-2008 om 22:27)
Ik heb de eerste hulp verleent aan de motorrijder. Hij zei dat de auto op de haarmanweg ging keren en dit met een lage snelheid deed . De bestuurder van de auto heeft dit bevestigd. Dus stop met dat gegis over hoe het gegaan is als je er niet bij geweest bent: de autobesturder was dus fout...
Frats (7-6-2008 om 17:30)
Hallo Frits, denk eens na!! Had dat busje dan voorang moeten verlenen aan mensen die hem willen inhalen?? Dus volgens jou had die bus moeten wachten met afslaan, om eerst het achteropkomend verkeer voorbij te laten?? Nee, zo gek is het zelfs nog niet met een militaire kolone, dus laat staan.