Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote brand verwoest noodlokalen Goes

Toegevoegd: 08-06-2008, 06.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

GOES - Een grote brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag een complex met noodlokalen van het Ostrea Lyceum aan de Brameweg in Goes volledig in de as gelegd.
 
De brand werd rond 04.10 uur ontdekt. Brandweerploegen uit Goes, Arnemuiden en 's-Gravenpolder rukten uit om het vuur te bestrijden. De brandweer heeft een hek opengeknipt om vanaf een sportveld te kunnen blussen. De brand was pas na twee uur onder controle.
 
Volgens de brandweer zijn er een stuk of tien klaslokalen verwoest. De brandweer wist omliggende gebouwen te sparen. De schade is enorm. Een exact schadebedrag is niet bekend.
 
De oorzaak van de brand moet nog worden onderzocht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (9-6-2008 om 17:29)
Nou ik zie er nog vaak licht branden en als ik het nog goed weet zat de EHBO erin.
Bas (9-6-2008 om 01:40)
't is zo te zien de barak die grenst aan het sport veld. naar mijn weten wordt daar allang geen les meer gegeven en stonden er ook geen waardevolle spullen. t is mischien wel goed dat dit gebeurde want die barakken moeten echt gesloopt en/of vervangen worden.
Louis (8-6-2008 om 19:37)
Als ik het goed zie is dit de C-barak... en tenzij ze die de afgelopen paar jaar vervangen hebben, was deze als minstens 20 jaar oud.. Om het dan nog "nood"lokalen te noemen :-P
Arie (8-6-2008 om 13:02)
Wat zonde
Kevin (8-6-2008 om 12:33)
Wow ik kreeg dit net te horen van een vriend die had ff de link gestuurd. Dit soort dingen zijn dingen waar je van droomt maar wat nooit gebeurt; dat er iets van je school af fikt en dan gebeurt het nu toch. Ik zit hier namelijk op school. Er stonden bij mijn weten geen belangrijke spullen.
Omwonende (8-6-2008 om 09:06)
Dit is het 2de weekend al. Weer op zoek naar getuigen die iets gezien hebben?