Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade na brand bij Toversluis

Toegevoegd: 07-06-2008, 23.59 uur
Door: Omroep Zeeland/HVZ
SLUIS - Bij het evenementencomplex Toversluis in Sluis heeft zaterdagmiddag korte tijd brand gewoed op het dak. Niemand raakte gewond.

De brand werd rond 12.30 uur ontdekt in een transformator van de neonverlichting in het plafond van het complex. Bij de brand kwam veel rook vrij, de aanwezige bezoekers zijn door medewerkers uit het pand gehaald. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Rond vier uur is het centrum weer open gegaan voor het publiek. Alleen de speeltuin is dit weekend dicht door schoonmaakwerk-zaamheden. Volgens de politie is de brand vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. De schade is beperkt gebleven bij rook- en stankoverlast.
 
De politie en brandweer hebben de zaak nog in onderzoek.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750