Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 61 km

Meisje gewond na nachtelijke zwempartij

Toegevoegd: 08-06-2008, 12.37 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is in de nacht van zaterdag op zon-
dag een meisje gewond geraakt na een nachtelijke zwempartij.
 
Het meisje was samen met een groep over het hek geklommen om een duik te nemen in het buitenbad van het Zwembad Arnemuiden aan de Koningin Julianalaan. Toen ze rond 02.15 uur weer weg wilde gaan, liep ze een flinke verwonding op aan haar onderarm.
 
De ambulancedienst kwam ter plekke om de gewonde te verzorgen. De brandweer kwam ook met spoed ter plekke omdat het meisje achter het hek lag en deze plek niet gemakkelijk bereikbaar was voor het ambulancepersoneel.
 
Over de ernst van het letsel van het meisje is niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kobuss (9-6-2008 om 10:29)
Er wordt wel vaker s nachts gezwommen daar, ach ja, ze had ook overdag wat op kunnen lopen, iedereen is verzekerd voor de kosten van de hulptroepen als het goed is. Wees blij. En niet alles gelijk afstraffen, inderdaad is niemand heilig en degenen die dat nu roepen zijn zelf schijnheilig !!
Loes (8-6-2008 om 20:46)
Kom op mensen, ze is al gestraft voor haar onbezonnenheid.
Joyce (8-6-2008 om 20:44)
Joh, iedereen is jong geweest en iedereen weet dat het harstikke spannend is en hun wisten ook niet dat dat zou gebeuren...
Marco (8-6-2008 om 20:34)
Ik vind het ook hoor, iedereen moet niet zo zeuren over alles. Altijd maar dat moeilijk doen. Ik weet zeker dat diegene die lopen te klagen vroeger zelf ook geen heilige zijn geweest hoor. Het is maar zwemmen.
Jacqueline (8-6-2008 om 20:09)
Vind ik ook Martin. Sommigen zijn bejaard geboren.
Bart (8-6-2008 om 19:35)
Iedereen doet weleens wat "doms".
Cookie-instellingen beheren