Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Schade na eenzijdig ongeval Middelburg

Toegevoegd: 08-06-2008, 21.28 uur
Schade na eenzijdig ongeval Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg is zondagavond schade ontstaan.
 
De bestuurder van een rode personenauto kwam door nog onbekende oorzaak even na 20.00 uur in de berm terecht. Het voertuig draaide rond en raakte met de rechterachterzijde een boom.
 
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lennard (10-6-2008 om 10:02)
Kunnen zoveel aanleidingen voor zijn. Je schrikt ergens van. Je rijdt door een kuiltje in asvalt. Je raakt macht over stuur kwijt. Kan zoveel zijn. Deze beste man kwam dus in de berm.
Ike (9-6-2008 om 12:30)
Van die eenzijdige ongevallen heb ik nog nooit iets gesnapt, maar daar zal ik wel te weinig voor geleerd hebben. Wat doen zulke mensen dan, rijden die dan zomaar tegen een paal of boom? Je kijkt op de weg, je ziet een boom, en denkt: Ja, dit gaat h'm worden, en bammm. Of hoe gaat dit??