Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 88 km

Drugs en wapens gevonden bij controle

Toegevoegd: 08-06-2008, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Tijdens een drugscontrole in Terneuzen zijn zaterdag diverse wapens en meerdere soorten drugs in beslag genomen.


De controles werden uitgevoerd in onder andere de Industrieweg en de Westkolkstraat. Er werden in totaal 34 auto's met 74 inzittenden gecontroleerd. De politie trof twee honkbalknuppels, één handbijl en drie messen aan. De wapens werden in beslag genomen.

Ook werd er drugs gevonden. In totaal werd 147,4 gram wiet, 33,1 gram hasj en 0,2 gram cocaïne in beslag genomen. Daarnaast werden tien joints en 2 doosjes paddestoelen aangetroffen en in beslag genomen.
 

Onder de gecontroleerde personen bevonden zich volgens de politie 29 Fransen, 36 Belgen en 9 Nederlanders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loof (9-6-2008 om 11:09)
Ze moeten weg met die coffeeshops, er komt alleen maar ellende van. Smerige drugs!
Willem (9-6-2008 om 10:37)
Gelukkig dat ze meer controle doen. De veiligheid op de weg, komt misschien dan minder in gevaar. Je bent bang als je op straat loopt en je ziet een groep jongeren staan. Nooit weet je wat je te wachten staat door al die drugs.
Frans (9-6-2008 om 10:25)
Nee Black-smoke, dat komt door het Nederlandse gedoogbeleid. In plaats daarvan had men al de tijd en het werk dat men nu aan opsporing enz. besteed beter kunnen besteden aan de straathandel. Van de regen in de drup!
Mike (9-6-2008 om 09:43)
Dan verspillen ze wel hun tijd lijkt me. Belachelijk: deel die 147 gram eens door 70 mensen dan kom je op rond de 2 grammetjes wat gewoon legaal is. Nutteloze actie tegen de zachtaardige drugs in plaats van een strijd tegen de kwaadaardige alcoholconsumpties.
Black-smoke (8-6-2008 om 22:18)
Ja ,dat krijg je ervan. Dit komt gewoon door het sluiten checkpoint. Normaal was er niet zoveel op de weg. En de regelgeving is ook krom. De shops mogen het wel in huis hebben, maar niet vervoeren. Hoe moeten ze anders aan hun wiet komen?
Cookie-instellingen beheren