Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zes gewonden bij ongeluk Tholen

Toegevoegd: 09-06-2008, 08.26 uur
Zes gewonden bij ongeluk Tholen
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een ongeluk op de Welgelegen in Tholen zijn maandagochtend zes personen gewond geraakt.

Rond 08.15 kwamen door nog onbekende oorzaak twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén voertuig kwam in een sloot terecht. Brandweerploegen uit Tholen, Sint-Annaland en Sint-Maartensdijk zijn opgeroepen omdat er sprake is van een beknelling.


Er zijn in totaal zes ambulances uit de regio's Zeeland en Midden en West-Brabant en de traumahelikopters van Nijmegen en Rotterdam zijn opgeroepen om hulp te verlenen. De komst van de helikopter uit Rotterdam werd even later weer gecancelled.
 
Volgens omstanders zijn onder de gewonden drie kleine kinderen en drie volwassenen. Wie van de gewonden precies bekneld zat is niet bekend. Ook is nog niets bekend over de aard en de ernst van hun letsel. Eén van de gewonden is naar Rotterdam vervoerd.
 
De politie heeft de weg afgesloten voor het verkeer. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plekke om technisch onderzoek te doen naar de aanrijding.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (11-6-2008 om 14:23)
Lieve Willem, Heel veel sterkte we denken allemaal aan je op school! Klas SAW1D
Onbekend (11-6-2008 om 09:05)
Ik zal jullie steunen.
Bekende (10-6-2008 om 19:17)
Heel veel strekte voor iedereen die er bij betrokken is, we bidden voor jullie. Een gemeentelid.
Dorina (10-6-2008 om 10:26)
Ik leef met julie mee en ik bid voor jullie. I love you.
Lia en Rien van gorsel (9-6-2008 om 23:26)
Beste Fam. Wat een consternatie ineens in jullie gezin! Hopelijk mogen jullie allemaal voorspoedig herstellen. Heel veel sterkte de komende tijd.
Kees bijl (9-6-2008 om 20:50)
Heel veel sterkte met jullie verwondingen, ik hoop dat jullie snel weer thuis mogen komen en dat iedereen dan weer gezond is. Groetjes Kees