Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in brand na botsing, een gewonde

Toegevoegd: 10-06-2008, 01.18 uur
Auto in brand na botsing, een gewonde
Door: Lourens Riemens
THOLEN - Een aanrijding op de Oesterdam ter hoogte van de sluis heeft er maandag voor gezorgd dan een Seat Leon volledig uitbrandde.


De bestuurder van een personenauto botste rond 19.40 uur met hoge snelheid op een bestelbusje. De auto vloog direct in brand. De bestuurder en zijn bijrijder konden op tijd uit de auto komen. De automobilist had echter wel last van zijn nek en rug.

De brandweer van Tholen werd gealarmeerd om de brand te blussen en een ambulance uit Bergen op Zoom werd ter plekke geroepen om de gewonde te helpen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

De uitgebrande auto is afgevoerd door een sleepbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (11-6-2008 om 12:32)
Wat een onzin. Feit is dat er voor de naar schatting 10x binnen 2 maanden een ongeval plaatsvindt door overstekende eenden. REM DUS NOOIT VOOR eenden zonder in je achteruitkijkspiegel te kijken!
L R (10-6-2008 om 23:03)
Ik zal even een eind maken aan de welles nietus strijd. :) Ik heb de foto's goed bekeken. Het is een ibiza, maar het is slecht te lezen dus kan het ook een seat leon piza 5 deurtjes zijn. Dan houden we het op een piza, dan is iedereen blij.
Smerdiekenaar (10-6-2008 om 20:18)
Waar gaat deze discussie over, jeetje mina... En wat die discussie betreft: 't is wel een Seat Leon. Wanneer je t niet gelooft kopieer je de afbeelding en vergroot je de afbeelding. Er staat duidelijk Leon op de achterkant. Zo, gelijk die onbenullige discussie uit de wereld geholpen.
Firefighter (10-6-2008 om 18:33)
Zullen we het gewoon op een Seat Ibiza houden..? Wel dubbel pech...
John,Tholen (10-6-2008 om 17:46)
Kwam door overstekende eendjes.
Kobuss (10-6-2008 om 12:53)
T Is een Seat in elk geval !! ;-)
Cookie-instellingen beheren