Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

'Slachtoffer ongeluk Tholen nog kritiek'

Toegevoegd: 10-06-2008, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De toestand van één van de slachtoffertjes van het ongeluk waarbij gisteren in Tholen zes personen gewond raakten verkeerd nog steeds in kritieke toestand.

De 41-jarige moeder van de betrokken kinderen ligt in het ziekenhuis Franciscus in Roosendaal. Haar letsel lijkt mee te vallen. Haar 12-jarige dochter ligt echter nog steeds in het Sofia Kinderziekenhuis. Zij heeft tot nu toe drie operaties moeten ondergaan. Haar toestand is kritiek maar niet levensbedreigend.


Het letsel van de drie jongste kinderen (2-, 4- en 6 jaar oud) bestaat uit diverse botbreuken en vleeswonden. Een van hen had een kaakfractuur en een ander kindje had een flinke verwonding in het gezicht. Hiervoor waren 40 hechtingen nodig.
 
Deze drie laatste kinderen waren gisteren allen overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. Vandaag wordt één van hen overgebracht naar het ziekenhuis in Roosendaal. De 18-jarige automobilist uit de gemeente Tholen liep bij het ongeval diverse botbreuken op. Hij ligt nog in het ziekenhuis in Roosendaal.
 
Zie ook:
- Zes gewonden bij ongeluk in Tholen (09-06-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam. L. van Gorsel (11-6-2008 om 20:14)
Het is niet het meest fijne dat de moeder en de kinderen verspreid liggen, maar daar zal vast wel een reden voor zijn. We hopen ook heel erg dat de oudste dochter weer helemaal beter mag worden, en dat het gezin weer snel thuis verenigd kan worden. De kinderen op school denken veel aan jullie.
Lia (11-6-2008 om 13:57)
Heel raar dat moeder in roosendaal ligt en de kinderen in rotterdam.hebben ze niet bij na gedacht.ze hadden moeder ook naar rotterdam moeten vervoeren en is dan dicht bij de kinderen.wens ze alle sterkte toe en alle kracht om dit te verwerken
Kobuss (11-6-2008 om 11:52)
Deze familie gaat een zware moeilijke tijd tegemoet. Hoe kan de vader zich nu aan alle familieleden toewijden? Die reist hele dagen heen en weer lijkt me... vreselijk
Kobuss (11-6-2008 om 11:52)
Zonder blijvend letsel, hoe kan je dat nou zeggen? De mensen zijn allemaal getraumatiseerd volgens mij. 40 hechtingen in t gezicht, dat litteken is echt wel blijvend, 3 operaties, klinkt ook niet echt jofel. Erg dat er 5 personen uit 1 gezin verspreid over verschillende ziekenhuizen liggen.
Marietje (11-6-2008 om 09:36)
Ik zal jullie steunen in deze moeilijk tijd..
Johan (11-6-2008 om 08:16)
Erg om mee te maken, zelfs om het al te lezen Hoop dat iedereen er zonder blijvend letsel vanaf komt! Sterkte allemaal!!
Cookie-instellingen beheren