Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje (5) met fiets onder graafmachine

Toegevoegd: 11-06-2008, 11.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Veerseweg in Middelburg is dinsdagmiddag een 5-jarig meisje uit de gemeente Veere met haar fiets onder een graafmachine terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. Op de Veerseweg stonden bij een woning op de rijbaan een graafmachine en een vrachtwagen. Toen de graafmachine achteruit reed, kwam het meisje met haar fiets onder het wiel.

De machinebestuurder hoorde haar gillen en is direct naar voren gereden. Het meisje raakte gewond aan haar been en de fiets werd beschadigd.

De 5-jarige is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (22-6-2008 om 19:16)
Of haar moeder er nu bij was, en ze is door haar moeder richting die kraan gestuurd, doet er niet toe. Het feit is dat dit meisje te kort bij die kraan was, anders kom je er niet onder.
M.Franke-Ova (16-6-2008 om 11:51)
Ik wil er alleen maar op attenderen dat de situatie Veerseweg in Middelburg binnen de bebouwde kom erg gevaarlijk is voor fietsers, zeker voor kinderen. Dat het ongeval heeft plaats gevonden in Veere stond niet in het bericht.
Bezorgd 1 (15-6-2008 om 11:35)
Ik ben bezorgd, omdat mensen zo snel negatieve conclusies trekken. Het is op de 1e plaats gepast om met het meisje en haar familie mee te leven. Het is bespottelijk om te horen welke conclusies er worden getrokken zonder kennis van zaken.
Bezorgd 2 (15-6-2008 om 11:35)
Conclusies waar je de familie alleen meer pijn mee doet. Ik weet wat er echt is gebeurd en de mensen met hun gemopper zouden zich diep schamen als ze ook de feiten kenden.
Vonck (14-6-2008 om 11:55)
Gelijk weer lopen mekkeren over de ouders. Er staat nergens in dit bericht dat het meisje 'alleen' was noch aan het 'spelen'. Ben blij dat deze kleine meid er door de snelle reactie van de machinist nog zo goed vanaf is gekomen. Toch zal de schrik er wel goed in zitten. Sterkte..
Piet (13-6-2008 om 16:46)
Mevr. Francke-Ovaa weet niet waar ze het over heeft en kakelt als een kip zonder kop.