Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Motorrijder geschept door auto in Clinge

Toegevoegd: 11-06-2008, 11.09 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In Clinge is dinsdagavond een motorrijder gewond geraakt nadat hij was aangereden door een automobilist.


De motorrijder, een 27-jarige man uit de gemeente Hulst, werd rond 22.00 uur aangereden op de 's-Gravenstraat. Het ongeluk vond plaats toen de automobilist, een 51-jarige man uit de gemeente Hulst op de weg keerde en daarbij geen voorrang verleende.

De motorrijder kwam ten val en liep letsel op aan zijn gezicht en been. Hij is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Uit een blaastest bleek dat de motorrijder 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg hiervoor een rijverbod van 5 uur. 
 
De auto en de motor raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (13-6-2008 om 10:56)
Keren op de weg is wel toegestaan, mits je natuurlijk wel je medeweggebruikers in de gaten houdt. Je moet het zelfs leren als bijzondere verrichting bij je rijexamen. Niet oordelen maar opletten dus!!!
N (13-6-2008 om 09:24)
Bij iemand die geen beginnend bestuurder is zal het iets meer zijn dan 1,5 biertje, maar dan nog zal die gene niet zomaar een veel minder groot reactievermogen hebben hoor.
N (13-6-2008 om 09:24)
Nou als je 1,5 keer de toegestane hoeveelheid in je hebt dan ben je ook echt lekker beschonken he! Voor een beginnend bestuurder is dit 1,5 biertje! Daardoor zou een beginnend bestuurder opeens in beschonken toestand ook zijn?! Het klinkt allemaal zo overdreven terwijl het juist maar heel weinig is
The Benman (12-6-2008 om 17:40)
Een rijverbod van 5 uur. En die kerel ligt in het ziekenhuis... Dus hij mag niet rijden door de gangen. Lekker simpel dit.
Johnk (12-6-2008 om 08:22)
2 identieke ongevallen in 1 week, en als ik dan zeg dat mensen elkaar ook eens de ruimte moeten geven heb ikzelf geen motor. dat vindt ik pas pas kortzichtichtig. Nee jullie hebben helemaal gelijk, hoe haalt ie het in zijn hoofd om te keren zonder rekening te houden met beschonken bestuurders.
MSke (12-6-2008 om 04:45)
Ik zie niet in waarom iemand niet mag keren op de weg. Wanneer dit op deze weg niet is verboden hoeft dat geen enkel probleem op te leveren, mits goed gelet wordt op de verkeerssituatie. Met drank op levert meer problemen op en reageren op andermans fouten wordt dan ook moeilijker.
Cookie-instellingen beheren