Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 323 km

schade bij botsing op schroeweg middelburg

Toegevoegd: 13-06-2008, 09.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Donderdagmiddag rond tien over vier vond er op de Schroeweg in Middelburg een kop-staart aanrijding plaats waarbij vier personenauto's betrokken raakten.


Een 62-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed over de Schroeweg komende uit de richting van de Schroebrug en gaande in de richting van de Statenlaan. Toen ze remde kon de 27-jarige automobilist uit Middelburg, die achter haar reed niet meer op tijd tot stilstand komen.

Door de aanrijding die hierop volgde schoof de auto van de vrouw door tegen de auto die voor haar stilstond, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeende Noord-Beveland. Zijn auto schoof door tegen de auto die voor hem stilstond, bestuurd door een 56-jarige man uit Middelburg.

De vrouw uit de gemeente Veere is door ambulancepersoneel onderzocht maar bleek geen letsel te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren