Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Schuur Mortiere verwoest door brand

Toegevoegd: 13-06-2008, 18.15 uur
Schuur Mortiere verwoest door brand
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een grote brand heeft vrijdagmiddag een schuur in de Middelburgse wijk Mortiere compleet verwoest. Bij de brand raakte niemand gewond.


De brand ontstond rond kwart voor drie in een schuur aan de Duke Ellingtonstraat. Doordat de schuur voorzien was van een rieten dak ontwikkelde het vuur zich snel. De brandweer heeft hierom ook een flink aantal blusvoertuigen ingezet. Helaas kon niet worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de aangrenzende woning, deze heeft forse schade opgelopen. Dankzij de inzet van hoge- en lagedruk waterstralen kun een groot deel van de woning worden behouden. De bewoners zullen de woning echter voorlopig niet meer kunnen betreden,

De schuur kan als verloren worden geschouwd, stichting Salvage is ter plaatse geweest om de bewoners te helpen met het beperken en oplossen van de schade welke ontstaan is door de brand.

De brandweer zette drie tankautospuiten, een redvoertuig en een verbindingscommandowagen in om de brand te bestrijden. Een vierde tankautospuit, een dompelpomp en een ambulance stonden stand-by.

Rond vier uur was de brand onder controle, de politie Zeeland doet een onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (14-6-2008 om 12:43)
Bram de jong het had niet veel gescheeld of jullie huis was ook in de vlammen opgegaan! sterkte
Lydia (14-6-2008 om 00:10)
Heel veel sterkte. Een 'patient' van jullie
Cookie-instellingen beheren