Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere brandjes in Middelburg

Toegevoegd: 14-06-2008, 11.10 uur
Meerdere brandjes in Middelburg
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBUG - De brandweer is de afgelopen dagen diverse keren uitgerukt voor het blussen van kleine buitenbrandjes in de Middelburgse wijk Klarenbeek.


Vrijdagavond werd er twee keer brand gesticht aan de President Rooseveltlaan in Middelburg. Hier werden hoopjes gedroogd gras in brand gestoken die tegen een dijk aan lagen. De brandweer heeft de kleine brandjes geblust.

Zaterdagmorgen vroeg, even na twaalf uur, werd er een containerbrand ontdekt bij de Jumbo Supermarkt aan de Sit Winston Churchillaan. Een metalen container met afval was hier in brand gestoken.

De politie heeft in de omgeving nog een zoekslag gedaan naar mogelijke brandstichters, maar heeft niemand meer aangetroffen. De brandweer heeft ook deze brand geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren