Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Jonge vrouw beschoten in Vrouwenpolder

Toegevoegd: 14-06-2008, 16.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Een 20-jarige vrouw is zaterdag beschoten op de Fort den Haakweg bij Vrouwenpolder.


De vrouw fietste rond half één 's nachts over de Fort den Haakweg toen zij plotseling een drukkende pijn aan haar arm voelde. Zij is een horecagelegenheid binnengegaan waar zij zag dat ze gewond was en heeft de politie gebeld.

De vrouw is daarna door de politie naar het ziekenhuis gebracht waar een arts een kogeltje van lood uit haar arm heeft verwijderd. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddy (29-6-2008 om 21:38)
Nou, de daders zijn allang bekend. Een kwajongensstreek, niet goed te praten. Het betrof een dorpsbewoner en diens neef. Gelukkig weinig tot geen blijvend letsel. Sterkte aan familie en slachtoffers en aan familie van daders.
Vaisonne (15-6-2008 om 10:57)
Dat lijkt me niet zo moeilijk uit te vogelen, het dorp is klein en iedereen kent iedereen. óf het moet een bewoner van één van de vakantiehuisjes zijn; dan zoek je waarschijnlijk een speld in een hooiberg.
Laurens Jobse (15-6-2008 om 02:09)
Stiekem met een luchtbugs schieten op bomen/blikjes e.d. hoort gewoon bij je jeugd, maar op mensen schieten is gewoon verschrikkelijk ziek en niet en dan ook nooit niet goed te praten en gewoon bizar.
Frans (14-6-2008 om 21:05)
Een of andere snotaap met een luchtbuks.Dat zou toch bekend moeten zijn in zo'n kleine plaats.
Marjan (14-6-2008 om 20:53)
Niet normaal waar gaat het naar toe in deze wereld,je kan dus ook in een dorpje niet normaal meer over straat.
Jootje (14-6-2008 om 19:08)
En hier maar klachen dat het hier niet gebeurd alleen maar in de grote stad nou niet dus!!!!!!
Cookie-instellingen beheren