Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 14-06-2008, 17.43 uur
Auto in de sloot bij Grijpskerke
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Op de Oostkapelseweg bij Grijpskerke is zaterdag een bestuurder met zijn auto in de sloot terecht gekomen.


Het ongeval vond rond drie uur plaats toen de bestuurder moest uitwijken voor een overstekende kat. Door de manoeuvre raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en reed over het fietspad de sloot in.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto raakte beschadigd en is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dierenliefhebber (15-6-2008 om 11:35)
het zal JOUW kat maar zijn die DIT heeft veroorzaakt !.wat zou het erg zijn als het jouw kind was die op dat fietspad ''veilig '' reed ! wat doen we met de gevaarlijke katten ?? een huis of aanlijnplicht zou niet zo vreemd zijn om dit voorval of ergere te voorkomen !!
Hans (15-6-2008 om 11:34)
Remmen voor een kat, gas bijgeven, weet je zeker dat je hem goed raakt. Zal die de volgende keer wel uitkijken, als er nog een volgende keer is natuurlijk.......
Thomas (15-6-2008 om 11:16)
Al dat wel/niet door rijden. als je normaal op let,weet je toch of er medere verkeersdeelnemers zijn,en kun je als je op tijd de kat ziet mischien wel uitwijken.zo niet,ben je verplicht door te rijden.in dit geval zijn er geen slagtoffers gevallen,maar schade,als je een kat aan rijd heb ook schade.
Vaisonne (15-6-2008 om 10:55)
Nou Laura, dat is wel een erg overtrokken reactie. Je bent duidelijk geen dierenliefhebber. Als jij op safari gaat in Afrika ga je toch ook niet klagen als er een dier oversteekt? Ik wijk nog uit voor een vogel die op de ruit dreigt te klappen, dat is nu eenmaal het reflex van een mens.
KEES (15-6-2008 om 07:48)
Heel fijn!!! uitwijken voor een kat!! je zal met je gezin lekker aan het fietsen zijn, eindig je in het ziekenhuis door een kat. gewoon doorrijden, ook al is het zonde voor die kat er is toch een overschot.
Wim (15-6-2008 om 07:43)
Altijd remmen en uitwijken voor loslopend spul. Je ziet pas achteraf wat het is. De baasjes hebben hun katten niet aan de lijn, maar ook hun kinderen niet.
Cookie-instellingen beheren