Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 14-06-2008, 17.43 uur
Auto in de sloot bij Grijpskerke
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Op de Oostkapelseweg bij Grijpskerke is zaterdag een bestuurder met zijn auto in de sloot terecht gekomen.


Het ongeval vond rond drie uur plaats toen de bestuurder moest uitwijken voor een overstekende kat. Door de manoeuvre raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en reed over het fietspad de sloot in.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto raakte beschadigd en is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep precies (14-6-2008 om 23:14)
Das een goeie !!!! Katten aan de lijn. Hebben we tenminste ook geen overlast in de tuinen. Het is vies en smerig als daar je kleine kinderen in spelen. De katten kunnen er niks aan doen,maar de baasjes Ik hoop voor de bestuurder dat de schade verhaald kan worden.Succes!!!
Vonck (14-6-2008 om 22:31)
Hierom wijk ik dus niet uit voor katten of ander loslopend spul. De verzekering ziet je aankomen met je claim. Mijn kat is gelukkig als de dood voor auto's..
Laura (14-6-2008 om 20:36)
Alweer een kat die de weg zomaar oversteekt, mijn zoon is vorige week onderuitgegaan met zijn scooter door zo'n dier. Het is gelukkig goed afgelopen, maar wel een hoop schade en je gaat er niet op vooruit want je krijgt alleen de dagwaarde terug. Wanneer worden loslopende katten verboden ??????
Piet (14-6-2008 om 19:58)
Het is misschien raar om te zegggen,maar om bij overstekende dieren niet uit te wijken moet je leren. de eerste keer was het bij mij ook bijna raak. en als je dan een volgende keer bewust niet uitwijkt geeft dit ook geen prettig gevoel. voor deze automobilist : sterkte
Yvonne (14-6-2008 om 19:55)
Volgens mij doen de meeste automobilisten precies hetzelfde, is een reaktie en heeft niets te maken of je eigen leven je minder waard is dan die van welk ander wezen dan ook.
Piet (14-6-2008 om 18:58)
Is je eigen leven minder belangrijk dan het leven van een kat? Misschien is het wel slim om als automobilist je koers ongewijzigd voort te zetten ingeval een kat jouw pad kruist.
Cookie-instellingen beheren