Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse jeugdbrandweer scoort goed

Toegevoegd: 14-06-2008, 21.27 uur
Foto 2 van 7

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (19-6-2008 om 09:54)
Geef mij maar honderd keer liever de jeugdbrandweer! Ook al kost zo'n oefening geld, het mag! De hangjeugd kost ook geld, slopen bushokjes of spuiten graffiti, deze jongelui doen tenminste iets heel erg nuttigs in hun vrije tijd. Dit zijn de jongens die wij missch. ooit nodig hebben. Ga door hoor!
Brandweervrouw (19-6-2008 om 08:18)
Thx jos zulke reactie's moeten er meer zijn. maar een discussie hierover is hier niet de plaats voor maar namens de jeugd en vrijwilligers ,BEDANKT .
Jos (18-6-2008 om 22:12)
Nog een reactie van mij: Laten we de jeugdbrandweer koesteren en er zuinig op zijn, dit geldt denk ik ook voor de vrijwillige brandweer. Zij zijn onmisbaar voor onze samenleving en de veiligheid daarvan! Bespaar niet teveel geld op deze beide partijen, we kunnen ze niet missen!!!!
Kees (16-6-2008 om 18:00)
Je bent inderdaad een zeurpiet. dit is mooi meegenomen als voor kennis voor het echte vak. misschien kom je daar wel eens achter als je zelf geholpen moet worden. zijn de kosten dan ook zo belangrijk
Brandweervrouw (16-6-2008 om 07:02)
Het gaat hier om de prestatie van de jeugdbrandweer niet om de evt kosten die het met zich meebrengt,dus zeurpiet ik denk dat je beter ergens anders naar toe kan met u ongenoegen ,en laat de jongens genieten van hun prestatie .
Mark (15-6-2008 om 20:37)
Damion, iedereen is vrij zn reactie hierover te geven...Dat we het hier niet mee eens zijn in een ander feit.
Cookie-instellingen beheren