Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Jongen (11) bedreigt kinderen met mes

Toegevoegd: 15-06-2008, 16.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Een 11-jarige jongen is zaterdagavond aangehouden wegens het bedreigen van kinderen met een mes.

De jongen werd rond half negen door de politie opgepakt. Volgens een aangifte van een slachtoffer was de jongen een speeltuin ingelopen en had het meisje uitgescholden en bedreigd.


Naar aanleiding van een doorgegeven signalement kon de Zeeuwse politie de verdachte na enige tijd aanhouden en overbrengen naar het bureau.

Hij heeft daar een bekennende verklaring afgelegd en is hierna in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep precies (18-6-2008 om 14:09)
Mes uit de keukenla of niet!! 11 jaar En dan al zulke dingen doen is niet normaal. Deze moet echt flink onderhanden worden genomen. Voordat het te laat is. Goed dat het niet met mijn kind is gebeurd!!!
Vraagteken (17-6-2008 om 17:51)
Geweld,agressie...kinderen zien en horen niets anders meer via films en computerspellen ! ouders....! communiceer met uw kids en leer ze anti-agressie en verdraagzaamheid ...geef liefde en u krijgt het terug !! neem de tijd voor uw kinderen. de toekomst ziet er op deze manier heeel slecht uit !
Vonck (16-6-2008 om 18:43)
@ Mona.. Denk niet dat u kinderen heeft.
Mike (16-6-2008 om 14:43)
Ja, dan kan je wel vragen.. hoe komt dat kind aan een mes? Maar ik heb thuis ook een bestek-la en daar zit geen slot op ofzo.. En ze zijn tegenwoordig met 11 jaar alwel zo slim om die te vinden.
Jose (16-6-2008 om 10:25)
Waar gaat dit naar toe zeg, pas 11 jaar en dan al rond lopen met een mes en bedreigingen uiten. Weet niet wat voor mes het was, maar in een keuken lade kan iedereen komen.
Mona (15-6-2008 om 21:23)
Tijd voor wat extra begeleiding, ook voor de ouders??? Hoe komt dat kind aan een mes??
Cookie-instellingen beheren