Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zeeland start met vakantieservice

Toegevoegd: 15-06-2008, 16.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie in het district Zeeuwsch-Vlaanderen komt met een nieuwe service voor mensen die tijdelijk afwezig zijn in hun woning.


Als mensen voor korte of langere tijd weg zijn kunnen ze dit melden bij de politie, waarna het betreffende huis in de surveillanceroute wordt meegenomen. De politie gaat de woning niet permanent bewaken. 

In geval van calamiteiten als brand of inbraak, zal de politie een sleutelhouder waarschuwen. Alle huishoudens in Zeeuwsch-Vlaanderen krijgen maandag 16 of dinsdag 17 juni een kaart in de brievenbus waarmee ze zich kunnen aanmelden voor de service.


De service geldt het hele jaar door en er zijn verder geen voorwaarden aan verbonden. Het publiek kan de vakantiekaart ook vinden op www.politie.nl/zeeland/uwwijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (17-6-2008 om 10:37)
Politie complimenten dit is nu in dienst van de burger zijn. een goed idee om dit te doen. saamhorigheid is er toch al niet meer in de buurt je moet zelfs uitkijken dat je buurman je huis niet leeghaalt. Nee hoor complimenten voor dit idee.
Jo (17-6-2008 om 10:05)
"De politie gaat de woning niet permanent bewaken." Dus voor iedereen die het zonde vindt van zijn belastinggeld: de politie rijdt normaal ook rondje, alleen straks dan even langs iemand zijn huis. Of het iets uit maakt is een 2de, lees eerst eens goed en plaats dan een raactie!
Peter (17-6-2008 om 05:49)
Ik geloof dat de politie ook nooit goed kan doen bij een aantal mensen.......... Het idee vind ik helemaal niet zo gek, maarja, dan is t gelijk weer schijnveiligheid en verbloemen van andere zaken, bah, we zijn weer kampioen in gezever en negativisme. Ik vind t een goeie zaak !!
Broekhuizen (16-6-2008 om 22:28)
De politie creeert schijnveiligheid. Doel: de ontevreden burgers, een plezier te doen. Roept iedereen: Wat is politie Zeeland toch begaan met de burgers! Laat me niet lachen. De Korpschef moet een gelukkig mens zijn, de vrijspraak van een geschorste brigadier verbloemen met vakantieservice.......
Cees (16-6-2008 om 22:03)
Gewoon achter de politie aan en je weet waar de mensen voorlopig niet thuis zijn. prettige vakantie
Vonck (16-6-2008 om 18:49)
Dit is echt te gek voor woorden. Het komt er nu op neer dat met mijn belastingcenten de beveiliging van het huis van de buurman word betaald? Als ik weg ga zorg ik ervoor dat mijn huis goed afgesloten is en in mijn geval het alarm aan staat. De politie komt toch wel als er wat mis is.
Cookie-instellingen beheren