Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Mannen betalen met vals geld in cafe

Toegevoegd: 15-06-2008, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zondag even voor twee uur 's nachts heeft de politie Zeeland twee mannen aangehouden die wilden betalen met vals geld.


De 30-jarige man wilde in een café in de Nieuwstraat afrekenen met een vals bankbiljet. De barmedewerker merkte dat het geld vals was en heeft de politie gewaarschuwd. Die is ter plekke gekomen en heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Daar bleek hij op de zgn. veelplegerslijst te staan en is hij direct overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Enige tijd na aankomst op het politiebureau bleek in hetzelfde café een andere man ook met vals geld te willen afrekenen. In eerste instantie ging deze man er, bij het zien van politieagenten, vandoor.

Na een paar minuten kon ook hij worden aangehouden op de Scheldekade in Terneuzen. Deze man betreft een 26-jarige Terneuzenaar. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren