Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

bestuurder met auto te water in Tholen

Toegevoegd: 15-06-2008, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - In Poortvliet is in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige man uit Tholen met zijn auto te water geraakt.

Het ongeval vond rond kwart over één plaats op de Kadijk. De man is door nog onbekende oorzaak te water geraakt. Agenten ter plaatse hebben een blaastest bij de man afgenomen, omdat zij hem ervan verdachten onder invloed achter het stuur te zitten.


De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, hij raakte licht gewond. Ook is bloed van de man afgenomen, omdat het blaasapparaat aangaf dat hij alcohol gedronken had. Over de hoeveelheid alcohol in zijn bloed is nog niks bekend, dat moet onderzoek uitwijzen.


De man is door de politie, na behandeling in het ziekenhuis, thuis afgeleverd. De auto was nog niet verzekerd, de man moet de kosten voor het bergen van zijn auto zelf betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (17-6-2008 om 21:20)
Als de politie vemoed dat er drank in het spel is,is dat zeker niet van 1 biertje!daar hoef je niet voor gestudeert te hebben.aanpakken die hap.
Jantje! (17-6-2008 om 00:02)
Altijd maar negatief doen iedereen!!! Er staat niets eens bij hoeveel er gedronken is, misschien maar 1 biertje!!! Wacht ff met je oordeel.
Scooterfreak (15-6-2008 om 21:27)
Het is beter dat de man in de sloot rijd als hij inderdaad met alcohol op achter het stuur kruipt dan dat hij iemand aanrijd want hij was ook nog niet eens verzekerd. Ik hoop dat hij zijn lesje geleerd heeft anders rijbewijs invordern.
Frans (15-6-2008 om 21:26)
Onverzekert en onder invloed : 10 jaar rijbewijs afnemen. Je zal door zo iemand maar aangereden worden.
Cookie-instellingen beheren