Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

man Aangehouden voor poging tot doodslag

Toegevoegd: 15-06-2008, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft zaterdagavond een 24-jarige man uit de gemeente Tholen aangehouden voor poging tot doodlag.

De man werd gisteravond rond negen uur aangehouden. Tegen de man is aangifte gedaan van poging tot doodlag. Hij zou op zijn quad op een 42-jarige man uit het Belgische Maaseik zijn ingereden.

De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd, hier is hij in verzekering gesteld. Tot nu toe ontkent de man alles.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (22-6-2008 om 13:31)
Wat ik bedoel er reed niemand over dit terrein , alleen hijzelf anders wordt je niet binnen 12 uur vrijgelaten
Zoop (16-6-2008 om 13:06)
Eigen terrein ? dan mag je nog steeds geen poging tot doodslag doen, het zou wel een beetje gek zijn dat je op eigen terrein zomaar iedereen mag vermoorden. We zijn hier niet in texas met z'n castle law of zo. Proberen mensen te overrijden zou best wel eens poging tot doodslag kunnen zijn.
Petra (16-6-2008 om 07:50)
De man reed op eigen terrein , en deed niks fout wel heeft de buurman deze aangifte gedaan misschien iets te dicht tegen zijn terrein gereden we hebben het wel over een boerderij en een camping, dat staat nergens geschreven de man zelf is gisterochtend al vrijgelaten , dat staat ook nergens
Mimi (15-6-2008 om 23:06)
Ik zou aan een ongeluk(je) denken.... Poging tot doodslag? Dan was er vast meer aan de hand...