Weerbericht:
Toenemende bewolking en vanuit het westen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Felle brand bij basisschool in Goes

Toegevoegd: 15-06-2008, 23.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een felle brand bij basisschool 'De Tweemaster' in Goes heeft zondagavond een speeltoestel volledig in de as gelegd.

Het vuur werd even voor tien uur ontdek. In de omgeving was dan ook een grote rookwolk zichtbaar. De brandweer is met groot materieel uitgerukt om het vuur te bestrijden. Er werden meerdere blusvoertuigen ingezet om de brand onder controle te krijgen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, wel wordt uitgegaan van brandstichting. De school zelf liep door de hitte van de brand de nodige schade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Randy (18-6-2008 om 20:44)
Ik neem aan dat een van jullie de dader is?Jullie weten allemaal precies te vertellen dat het jeugd is en rotzakjes zijn.Dus geef U aan zou ik zeggen.Misschien bent U wel een man of vrouw van in de 40 die geen doel meer in het leven heeft en dus maar pyromaantje speelt.
Anoniempje (18-6-2008 om 07:31)
Het is al bekend welke jongens dit gedaan hebben en de meester op school weet het ook
Jerien (16-6-2008 om 23:10)
Ik ben ervoor de schandpaal weer in te voeren, mandje rotte tomaten erbij en dan lekker op die rotzakjes gooien. Ook voor andere kleine overtredingen mag die schandpaal er weer komen, bv voor winkeldiefstal, volgens mij werkt dat echt preventief.
Mia (16-6-2008 om 22:35)
Ik vindt het verschrikkelijk dat dit gebeurt. En de gemeente maar veel geld steken in extra speeltuinen(ook in de goese polder) om de wijk leuker te maken voor de jeugd?!?!?!
Mike (16-6-2008 om 20:42)
Ja niet erg leuk voor de kleuters. hoop dat er snel een oplosing voor komt
Vonck (16-6-2008 om 18:36)
De Politie weet welke personen zich ophouden op dat pleintje, en in de omgeving. Deze gasten jatten fietsen en mollesteren auto's (in 3 weken 47 stuks) Het is nu gewoon wachten tot iemand ze betrapt, er wat van zegt en dat die persoon dan in elkaar word geslagen of iets. Dan komen ze in actie!