Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Felle brand bij basisschool in Goes

Toegevoegd: 15-06-2008, 23.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een felle brand bij basisschool 'De Tweemaster' in Goes heeft zondagavond een speeltoestel volledig in de as gelegd.

Het vuur werd even voor tien uur ontdek. In de omgeving was dan ook een grote rookwolk zichtbaar. De brandweer is met groot materieel uitgerukt om het vuur te bestrijden. Er werden meerdere blusvoertuigen ingezet om de brand onder controle te krijgen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, wel wordt uitgegaan van brandstichting. De school zelf liep door de hitte van de brand de nodige schade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joyce (16-6-2008 om 07:33)
Gister Avond zat ik er nog gezellig op met Donika&Jessica en nu is het opeens weg :| najaahh zeg geef ze maar een flinke boete zoon klimrek kost 4000/5000 euro ofzo dat is nou niet bepaald goedkoop de kleuters zullen het niet leuk vinden
Myranda (16-6-2008 om 06:29)
Gelukkig is de school bespeert gebleven. wat een laffe daad zeg wat bereik je ermee?als ze gepakt zijn moet de politie ook hun spullen verbranden en dan ook alles hezodat ze niks meer hebben kijken of ze dan nog lachen
Myranda (16-6-2008 om 06:13)
Ben blij dat de school bespaart is gebleven. en ja dat de dader(s) de toestellen van heel goes onderhouden zou kunnen helpen maar ook bekend maken met naam en foteo op internet zou ook helpen dan zijn ze bekend en worden ze wel beter in de gate gehouden.
Charles (16-6-2008 om 00:00)
Het lijkt me toch niet dat een speeltoestel spontaan in brand vliegt. Laat die brandstichter(s) maar eens een maand lang alle speeltoestellen in Goes schoonpoetsen. Leren ze het wel af.