Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2008, 09.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt.

Rond half acht vond er op het Baskenburgplein een aanrijding plaats tussen twee bromfietsers. Een 55-jarige Vlissinger verleende geen voorrang aan een 16-jarige plaatsgenoot.


Beide slachtoffers raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (21-6-2008 om 13:28)
Zie net dat er legaal staat in mijn vorige reactie.. Dit moet natuurlijk 'i'legaal zijn ;)
Johnk (21-6-2008 om 00:05)
@Vonck een auto die 240 uit de fabriek kan mag je best opfokken naar 280, zolang je maar aan enkele eisen voldoet. zoals max 40% vermogensverschil. zelfs een andere motor mag zolang er maar een type goedkeuring voor is, is deze er niet dan moet men laten herkeuren. maar het kan allemaal wel ;)
Vonck (20-6-2008 om 17:41)
@ Mimi.. Die redenering is dus gewoon drie keer niks he.. Een auto kan harder dan 120 duuuh.. Maar een auto die met een top van 240 de fabriek uit komt mag je ook niet legaal opfokken naar 280.. Dus hier zijn wel degelijk regels voor. Auto & Scooter zijn niet te vergelijken
Mimi (20-6-2008 om 15:11)
@Scooterfreak Ik zal wel nooit begrijpen waarom scooters die harder kunnen dan de toegegestane snelheid worden ingevorderd. Vrijwel alle auto's kunnen harder rijden dan de snelheid die is toegestaan maar die blijven buiten schot... Blijkbaar ben jij het met dat beleid eens?
R. Suijkerbuijk (20-6-2008 om 13:21)
Het verwonderd me niets dat dit gebeurd. Het baskensburgplein is reeds lange tijd toe aan herinrichting met gescheiden rijbanen. Nu is het één recht stuk waarover scooters zo hard mogelijk of met een wheelie over heen scheuren.
Scooterfreak (20-6-2008 om 13:14)
Ja dan heeft degene die geen voorrang verleende naar mijn gevoel ook te hard gereden anders had ie de 16 jerige wel opgemerkt. Gelijk de brommers onderwerpen aan technisch onderzoek om de snelheid van de voertuigen te bepalen. De hoge snelheid gelijk een dikke bekeuring. Hopelijk weinig letsel.
Cookie-instellingen beheren