Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (48) van geld beroofd in Goes

Toegevoegd: 20-06-2008, 16.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Woensdagmorgen tussen half tien en tien uur werd een 48-jarige man uit Terneuzen in de Vuilstraat in Goes van zijn geld beroofd.


Nadat de man had gepind in de Singelstraat, werd hij op de Grote Markt door een onbekende man bedreigd met een wapen. Hij werd gedwongen mee te lopen de Vuilstraat in waar hij in een portiek zijn geld af moest geven.

Hierna liep de berover weg, vanuit de Vuilstraat via de Sint Jacobstraat, de Pyntorenstraat en de Oostwal naar de Smallegangesbuurt, terwijl hij onderweg een aantal mensen uitschold. De 48-jarige Terneuzenaar heeft de man korte tijd achtervolgt waarbij hij ook uitgescholden werd.

Later heeft hij de politie gewaarschuwd. De berover is een man met getinte huidkleur van 1.60 - 1.70 m lang met in zijn rechterooghoek een getatoueerd blauw traantje. Hij droeg een groene trui en een groen- of geelkleurige broek waarvan het kruis tot halverwege zijn benen hing.

De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (21-6-2008 om 13:18)
De camera's in de binnenstad werken naar mijn weten door de weeks niet. Volgens mij van vrijdag 2100 tot zondag 2100.
Rene (21-6-2008 om 10:03)
Nou Tannie, zo werkt dat jammer genoeg niet. Hij krijgt hoogstens een standje, dat hij dat noooooit meer mag doen en dan mag ie de volgende weer gaan beroven............ omdat ze em niet langer vast mogen houden.
Laurens J (21-6-2008 om 03:09)
Gelukkig is de dader gepakt, zowel op de postbank als de oude vismark ( bolcamera ) is camerabewaking dus dat moet geen punt zijn. Maar het is toch te gek voor woorden dat je om half 10 's morgens niet meer veilig bent op de grote markt?
Jop (20-6-2008 om 21:17)
Daar moeten inderdaad camera`s hangen.hopelijk dat ze eindelijks eens wat opleveren
Tannie (20-6-2008 om 19:55)
Ik wens de man heel veel sterkte toe je zou niet meer alleen wegdurven.ik hoop dat ze die rotvent snel te pakken krijgen en dat ie voor de rest van de leven in de bak terecht komt
Zoop (20-6-2008 om 19:46)
Er hangen daar meer dan zat beveiligingscamera's kunnen ze niet gewoon die beelden gaan bekijken ? of werken die gewoon niet ?
Cookie-instellingen beheren