Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Dronken automobilist in de sloot

Toegevoegd: 21-06-2008, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Hulst is zaterdagmorgen met zijn auto in de sloot gereden.


De man reed over de Wilhelminastraat in de richting van Koewacht en verloor de macht over zijn stuur. Hij botste tegen een lantaarnpaal en een hekwerk en kwam tot stilstand in de sloot.

Uit een blaastest bleek dat de man meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen.

De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf en raakte flink beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (21-6-2008 om 17:32)
Gelukkig geen andere slachtoffers! Deze persoon heeft het aan zichzelf te wijten en verdient een behoorlijke aanvullende straf.
Pieter (21-6-2008 om 17:05)
Dit soort mensen hoort niet op de weg. Begrijp absoluut niet dan rechters zo lankmoedig oordelen over rijden met alcohol. Iedereen minstens zijn rijbewijs voor 10 jaar kwijt. We zullen ze leren de alcoholrijders.
Cookie-instellingen beheren