Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Fietser botst tegen paal bij Ellemeet

Toegevoegd: 21-06-2008, 20.14 uur
Fietser botst tegen paal bij Ellemeet
Door: Manfred Berrevoets
ELLEMEET - Een 69-jarige man uit Dordrecht is zaterdagmiddag met zijn fiets tegen een paal gereden nabij Ellemeet.

Het ongeval vond even na twaalf uur plaats op de Kuijerdamseweg. De man was buiten kennis en had verwondingen achter zijn oor. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest om het slachtoffer te behandelen.


Na onderzoek bleek dat de man niet zwaar gewond was en zijn verwondingen mee leken te vallen. De man is ter observatie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (22-6-2008 om 19:13)
Er gebeuren veel te veel ongelukken doordat wegen volgebouwd worden met meubilair dat daar niet thuishoort.
Scooterfreak (22-6-2008 om 16:15)
Ik wist niet dat de politie ook al een lasergun in zette om fietsers op snelheid te controleren. Het is even goed erg vervelend voor de bejaarde man dat die op een paaltje klapt want ook met de fiets kun je lelijk terecht komen.
Jos1970 (22-6-2008 om 15:30)
Zat er aan te komen dat er iemand op zou klappen. de gemeente en sommige bewoners wouden de snelheid er uit hebben, het klopt dat daar te hard gereden werd . was paar keer radar of lasergun controle met flinke boetes niet net zo effectief geweest. het is vaak eigen bevolking die te hard rijd
Cookie-instellingen beheren