Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Dodelijk ongeval op Stoofweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 22-06-2008, 15.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval in Nieuwdorp is in de nacht van zaterdag op zondag een 23-jarige man uit de gemeente Borsele om het leven gekomen.


Het ongeval vond om tien over drie plaats op de Stoofweg. De man reed over de Stoofweg in de richting van 's-Heerenhoek toen zijn auto door nog onbekende oorzaak over de kop sloeg.

De man zat alleen in de auto en werd door de klap van het ongeval uit de auto geslingerd. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de toedracht van het tragische ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karlijn (23-6-2008 om 17:28)
Lieve R. rust zacht... ik vind het verschrikkelijk voor de familie en zn vrienden ik wens jullie dan ook heel veel sterkte... karlijn
Zeeland (23-6-2008 om 14:56)
Rust zacht jongen. Sterkte familie, vrienden.
Een ouder (23-6-2008 om 14:12)
De ergste nachtmerrie van ouders van grotere kinderen.Dat ipv je kind,de politie aan je deur komt.100.000keer waarschuw je ze,altijd opgelucht als ze veilig thuis komen.Tot dat...... Hier zet je kinderen niet voor op de wereld.Hier koester je ze niet voor.Alle sterkte voor hen die hem zo missen.
Jelka (23-6-2008 om 12:20)
Nooit meer elkaar tegen komen Nooit meer met elkaar praten Nooit meer..... We zullen je missen.... Liefs Jelka
Roy Franken (23-6-2008 om 12:05)
Het eerste wat me te binnen schoot toen ik het hoorde was die avond dat we samen vroeg klaar waren met werk dat we naar breda zijn gegaan... we hebben vaak nagepraat en gelachen over die avond.. dat zullen nu alleen maar herrineringen blijven.. beste R. ouwe krullenkop ik ga je missen kerol.. Roy F
Hicham (23-6-2008 om 09:37)
Wat zullen we je missen! Liefs Marcelle, Maya-Jasmijn, Miloud en Hicham
Cookie-instellingen beheren