Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gecontroleerde bevrijding bij ongeval Wrangeweg Goes

Toegevoegd: 11-12-2005, 01.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - De brandweer van Goes is vanochtend rond vijf voor half tien uitgerukt ter assistentie bij een verskeersongeval met letsel.

Rond tien over negen was op de Wrangeweg in Goes een taxi in de sloot geraakt. Omdat het zou gaan om een ongeval met letsel werd al snel de ambulance 19105 van de ambulancepost in Rilland gevraagd met spoed naar het ongeval te gaan.

Toen de ambulance na enkele minuten ter plaatse kwam belandde ook een tweede auto in de sloot. Inmiddels werd duidelijk dat het om twee gewonden ging. Zodoende werd door het ambulancepersoneel om assistentie gevraagd. Deze kwam in de vorm van een tweede ambulance, de 19104 van de post Goes.

De inzittende van de tweede auto had slechts lichte verwondingen. Een passagiere van de taxi kon echter niet zelf uit de auto komen en omdat het ambulancepersoneel het slachtoffer ook niet kon bevrijden werd de hulp ingeroepen van de Goese brandweer.

De brandweer van Goes rukte binnen kort tijd uit met de tankautospuit 4739 en het hulpverleningsvoertuig 4770. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen hebben zij een deur uit de taxi geknipt om de passagiere van de taxi te bevrijden.

De taxichauffeur raakte, evenals de passagiere gewond. Beide slachtoffers werden met spoed overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Beide personenauto's zijn door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald. De personenauto kon gewoon weer verder rijden, de taxi werd weggesleeept.

De hulpverleners konden na ongeveer een uur weer inrukken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren