Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Jongen (18) gewond bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 22-06-2008, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een steekpartij in het centrum van Goes is zaterdagavond een 18-jarige jongen uit Goes gewond geraakt.


Het steekincident vond rond kwart over elf plaats in de omgeving van de Oude Vismarkt. De 18-jarige Goesenaar sprak een 19-jarige man uit de gemeente Borsele aan op zijn luidruchtige gedrag. Vervolgens ontstond tussen beiden een handgemeen waarbij met een scherp voorwerp werd gestoken.

De 18-jarige jongen raakte gewond aan zijn schouder en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na het voorval zijn door de politie drie mannen aangehouden, een 16-jarige inwoner van de gemeente Goes, een 17-jarige

Kapellenaar en een 19-jarige man uit de gemeente Borsele. Na verhoor werden twee van hen weer in vrijheid gesteld. De 19-jarige zit nog vast in een politiecel in Torentijd.

De politie Zeeland heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (23-6-2008 om 19:25)
Ik denk niet dat je de schuld bij één groep kan leggen hoor. Ouders/leerkrachten/overheid/jeugd van tegenwoordig. De situatie is altijd anders. Je kan wel heel snel met je vinger naar iemand wijzen, maar ouders kunnen er ook niet altijd iets aan doen als hun kind verkeerd opgroeit.
Melda (23-6-2008 om 18:27)
Precies Mimi... je hebt gelijk :)
Rob (23-6-2008 om 14:42)
@kelly Hoezo moet de leerkrachten zich beter opstellen tegenover de kinderen? Ik heb zelf een paar jaar in het onderwijs gezeten, er is totaal geen respect meer tegenover de leerkrachten, aan wie zou dat moeten liggen niet aan de leerkracht of ouders.maar aan de jeugd van tegenwoordig.
Mimi (23-6-2008 om 14:34)
Of bovenstaand verhaal is terug te voeren op de opvoeding dat zal wel onduidelijk blijven... is onze zaak ook niet. Maar het is mij al heel lang duidelijk dat onze samenleving verpaupert. Respect voor elkaar is al heel lang ver te zoeken.... en niet alleen bij de jongeren!
Ouder van 4 pubers. (23-6-2008 om 14:04)
Beste Melda.DIE verantwoordelijkheid moet je je kinderen dan WEL aanleren!Wat dat betreft ben ik het wel degelijk eens met Suzanne.De basis ligt bij de ouders! Verkeerde vrienden komen OOK niet uit de lucht vallen.Die hebben ook ouders.Zorg dat je grenzen aangeeft en belangstelling toont.PRAAT!
Melda (23-6-2008 om 12:51)
Ook de overheid kan niets doen aan wat je denkt en wat je doet. De maatschappij staat nou eenmaal op zijn kop er zijn nog maar weinig normen en waarden. wat we doen en laten zijn we zelf verantwoordelijk voor.
Cookie-instellingen beheren