Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen (18) gewond bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 22-06-2008, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een steekpartij in het centrum van Goes is zaterdagavond een 18-jarige jongen uit Goes gewond geraakt.


Het steekincident vond rond kwart over elf plaats in de omgeving van de Oude Vismarkt. De 18-jarige Goesenaar sprak een 19-jarige man uit de gemeente Borsele aan op zijn luidruchtige gedrag. Vervolgens ontstond tussen beiden een handgemeen waarbij met een scherp voorwerp werd gestoken.

De 18-jarige jongen raakte gewond aan zijn schouder en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na het voorval zijn door de politie drie mannen aangehouden, een 16-jarige inwoner van de gemeente Goes, een 17-jarige

Kapellenaar en een 19-jarige man uit de gemeente Borsele. Na verhoor werden twee van hen weer in vrijheid gesteld. De 19-jarige zit nog vast in een politiecel in Torentijd.

De politie Zeeland heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melda (23-6-2008 om 11:32)
Lekker makkelijk zeg om de ouders of de school de schuld geven... Het is niet sinds een maand dat deze dingen gebeuren, het gebeurt altijd al, maar komt nu meer in de media. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Jij bent zelf degene die bepaalt wat je wel of niet doet. Niemand anders
Shirley (23-6-2008 om 11:32)
Jaja suzanne, jij hebt zeker geen kinderen? Het is zo makkelijk om te zeggen dat de ouders hun kinders beter moeten opvoeden maar pubers heb je niet in de hand en je bent er ook niet altijd bij hé. De jeugd wordt opgestookt door verkeerde vrienden.En die hebben ook weer vrienden.......
Rinus (23-6-2008 om 00:00)
Nee, nu moet er ineens harder naar de jeugd worden opgetreden en als dat gebeurd dan is het weer niet niet goed zoals bij de scholierenactie waar de politie is een keer doorpakt.
Jq (22-6-2008 om 21:59)
Als men nu ziet wat er de laatste tijd gebeurd aan overvallen, bedreigingen, beschadiging aan auto,s, verkrachting enz, zou ik toch eens de vraag willen stellen heeft de overheid met name politie de zaak op walcheren nog wel in de hand. Zeker wat betreft Goes,Middelburg, Vlissingen.
Suzanne (22-6-2008 om 21:05)
Ik denk niet dat het aan de opvoeding van school ligt.. maar meer bij de ouders... Weet waar je kind mee bezig is!
Kelly (22-6-2008 om 19:03)
Op school moeten ze eens gaan beginnen met de jeugd beter op te gaan voeden, Leerkrachten verplicht in nette kleding voor de klas en laten zien wie de leraar / baas is. Nu staan ze te jijen en te jouwen tegen elkaar . Niet vreemd hoor dat ze geen respect meer leren.
Cookie-instellingen beheren