Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vernielt ruit van politiebureau

Toegevoegd: 22-06-2008, 23.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Een 33-jarige man uit Zwijndrecht is zondagmiddag aangehouden nadat hij een ruit van het politiebureau had vernield.


De man was zondagmiddag rond kwart voor vier op de Stationsweg in Hulst met zijn auto tegen een geparkeerde auto gereden. Toen agenten ter plaatse kwamen was de bestuurder vertrokken en was een café in de buurt binnengegaan.

Op verzoek van de agenten ging de man vrijwillig mee naar het politiebureau. Daar bleek dat hij teveel alcohol had gedronken, hiervoor kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.Toen hij het politiebureau mocht verlaten gooide hij vermoedelijk uit frustratie een steen tegen de ruit van de voordeur. De ruit was totaal vernield en de man werd hiervoor aangehouden waarna hij weer terug het politiebureau in kon.

Een paar uur later werd hij opnieuw in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hahah (24-6-2008 om 00:30)
Rare gedachte?? weet je wat rare gedachte is? Als je een ruit ingooit omdat je door de politie aangehouden bent, dat is raar. Had ie maar naar de politie gepakt, dan had ie nu nog vastgezeten.
Roxanne (23-6-2008 om 21:15)
Huh liever die ruit dan de politie hoor.. Rare gedachten heb jij..
Kees deurwaarder (23-6-2008 om 17:48)
Niet zo moeilijk. Hij had te diep in het glas gekeken en kreeg toen de pest aan die ruit.
Hahah (23-6-2008 om 16:42)
Wat kan die ruit daar nu aan doen dat die man aangehouden is, snap ik niet. Als je een kerel bent, pak dan de politie aan, maar niet die ruit. Die ruit kan er tenslotte niks aan doen.
Joey (22-6-2008 om 23:51)
Het wordt steeds gekker
Cookie-instellingen beheren