Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 146 km

Dodelijk ongeval op dijk bij Stavenisse

Toegevoegd: 23-06-2008, 21.15 uur
Dodelijk ongeval op dijk bij Stavenisse
Door: Manfred Berrevoets
STAVENISSE - Bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Oudelandsedijk bij Stavenisse is maandagavond een 45-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen. Twee kinderen raakten zwaar gewond.


Het ongeval vond rond tien voor negen plaats op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse. De man botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Zijn 14-jarige dochter zat achterin de auto en kwam bekneld te zitten tussen de achterbank en de voorstoel. De brandweer heeft de 14-jarige uit de auto geknipt. Het slachtoffer is met botbreuken per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Een ander meisje dat ook in de auto zat betreft een 13-jarig meisje uit de gemeente Tholen. Dit slachtoffer is tijdens het ongeval uit de auto geslingerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Zeeland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flupland (24-6-2008 om 07:16)
Ik wil de Fam. heel veel sterkte toewensen....
MArnix (24-6-2008 om 07:02)
Ik wens de familie van de overleden persoon veel sterkte toe en de andere personen wens ik beterschap toe
Monique (23-6-2008 om 23:13)
Je zal het droevige bericht maar weer thuis krijgen. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.
Stavenisse (23-6-2008 om 22:43)
Bij deze wil ik alle betrokkene en na bestaanden mn medeleven tonen van dit tragische ongeval veel sterkte toegewenst
Corie (23-6-2008 om 21:26)
Wat er tegenwoordig gebeurd is niet zo fijn om aan te horen dit ook niet. Ik vind het altijd nog erger worden als er een helikopter is. Dan lijkt het nog wel erger. Iik wens hen veel sterkte toe. Sterkte !!!!
Cookie-instellingen beheren