Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen soms (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeval op dijk bij Stavenisse

Toegevoegd: 23-06-2008, 21.15 uur
Dodelijk ongeval op dijk bij Stavenisse
Door: Manfred Berrevoets
STAVENISSE - Bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Oudelandsedijk bij Stavenisse is maandagavond een 45-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen. Twee kinderen raakten zwaar gewond.


Het ongeval vond rond tien voor negen plaats op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse. De man botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Zijn 14-jarige dochter zat achterin de auto en kwam bekneld te zitten tussen de achterbank en de voorstoel. De brandweer heeft de 14-jarige uit de auto geknipt. Het slachtoffer is met botbreuken per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Een ander meisje dat ook in de auto zat betreft een 13-jarig meisje uit de gemeente Tholen. Dit slachtoffer is tijdens het ongeval uit de auto geslingerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Zeeland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leonie (27-6-2008 om 15:41)
Heel veel sterkte in deze zware moeilijke tijd. Ik hoop van harte dat deze 2 jonge meiden weer snel op de been mogen zijn.
Gaby (24-6-2008 om 22:52)
Vreselijk, het enige wat ik kan ik zeggen, na veel verdriet in het dorp vorige week, volgt weer een periode van verdriet en ongeloof, Ik wens de vrouw, kinderen en familie heel veel sterkte toe met dit grote verdriet,Ik kan het nog steeds niet bevatten dat hij er niet meer is, Veel sterkte! Gaby
Kees Bout (24-6-2008 om 19:05)
Ik vind het freselijk dat dit moet gebeuren ik ken A en J heel goed het zijn klasgenootjes de klap is ook in onze klas heel hard aan gekomen en we wensen de familie heel veel sterkte en beterschap toe en we hopen jullie snel op tekomen zoekken. xx groetjes kees
Fam a de maillie (24-6-2008 om 18:41)
Wij willen de fam,vrienden,kennisen,heel veel sterkte wensen en de meisjes veel beterschap en dat wij vinden het heel erg wat er gebeurt is.
Ashwin (24-6-2008 om 18:22)
Ik wens de meisjes en de familie sterkte en gecondoleerd. ik kon de meisjes best wel goed want ze zitten bij mij op school in tholen. iedereen was geschokken en de beste vriendinnen was in tranen uitgebarsten
Ik (24-6-2008 om 17:51)
Ik wens de familie heel veel sterkte!! we hopen dat ze weer snel op mag knappen!
Cookie-instellingen beheren