Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Dode bij verkeersongeval in Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 09.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietser in Nieuw en Sint Joosland is dinsdagavond een 45-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.


Het ongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de Nieuwlandseweg. Een 45-jarige man uit Middelburg kwam samen met twee collega's uit Nieuw en Sint Joosland en sloeg linksaf de Nieuwlandseweg op richting het viaduct met de autosnelweg A58. Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan.

Vanuit de richting Middelburg kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden. Vermoedelijk door de hoge snelheid reed de auto tegen de vangrail, rechts van de weg. De auto slipte daarna naar de andere kant van de weg en schepte de laatste van de drie fietsers. Na de botsing reed de auto tegen een verkeersbord, waarna de auto via de A58 richting Goes wegreed.

Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De andere twee fietsers hebben geen letsel opgelopen. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar dit tragische ongeval en is op zoek naar de veroorzaker hiervan.

Uit technisch onderzoek is gebleken dat het gaat om een rode personenauto, merk Peugeot, vermoedelijk nieuw type. De auto is behoorlijk beschadigd, mist na het ongeval de rechter buitenspiegel en één van de ruiten - vermoedelijk zijruit - is vernield. Mensen die iets over de veroorzaker kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deleeuwpiet (25-6-2008 om 21:27)
Heel veel sterte met het verlies.
Mario (25-6-2008 om 20:35)
@Mies: het fietspad is niet meer opgebroken en gister was het ook al niet meer opgebroken, probleem is dat het voor sommigen (het klinkt hard) te veel moeite kost om achterom de roode leeuw te rijden (scheelt weer ongeveer 50m....) Fietsen over de weg in kwestie is zeer gevaarlijk!
Mar (25-6-2008 om 20:33)
De fietsers mijden de route over de omleiding omdat die nauwelijks begaanbaar en ook nog eens levensgevaarlijk. Fietsers gaan dus maar over de rijbaan. De opgebroken situatie duurt wel erg lang. Weken achtereen werd er niet gewerkt maar moesten de fietsers wel omrijden over onveilige route.
Leroy en Susan (25-6-2008 om 20:25)
We zullen je missen kerel. Veel te vroeg gegaan. Ik heb er geen woorden voor.
Joan (25-6-2008 om 19:01)
Beetje wrang: dezelfde middag haalden wij opgelucht adem omdat het fietspad weer in gebruik gesteld was; alleen de verwijsborden stonden er nog..................
Minnetje (25-6-2008 om 18:30)
Heel erg wat er gebeurd is. dit is in een korte periode al het 4 verkeers slachtoffer wat er in zeeland valt. ( Wie z'n schuld het ook is het is en blijft heel erg ) Ik wens de nabestaande en de 2 personen die het ongeluk gelukkig hebben overleeft veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren