Weerbericht:
Vannacht opklaringen, overdag een enkele bui. Woensdag regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode bij verkeersongeval in Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 09.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietser in Nieuw en Sint Joosland is dinsdagavond een 45-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de Nieuwlandseweg. Een 45-jarige man uit Middelburg kwam samen met twee collega's uit Nieuw en Sint Joosland en sloeg linksaf de Nieuwlandseweg op richting het viaduct met de autosnelweg A58. Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan.

Vanuit de richting Middelburg kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden. Vermoedelijk door de hoge snelheid reed de auto tegen de vangrail, rechts van de weg. De auto slipte daarna naar de andere kant van de weg en schepte de laatste van de drie fietsers. Na de botsing reed de auto tegen een verkeersbord, waarna de auto via de A58 richting Goes wegreed.

Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De andere twee fietsers hebben geen letsel opgelopen. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar dit tragische ongeval en is op zoek naar de veroorzaker hiervan.

Uit technisch onderzoek is gebleken dat het gaat om een rode personenauto, merk Peugeot, vermoedelijk nieuw type. De auto is behoorlijk beschadigd, mist na het ongeval de rechter buitenspiegel en één van de ruiten - vermoedelijk zijruit - is vernield. Mensen die iets over de veroorzaker kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mies (25-6-2008 om 17:15)
Jullie schrijven het nu zo,dat het lijkt dat de fietser schuldig is. maar hoe kun je nu fietsen over een opengebroken fietspad?? Het zal je vader of man maar zijn!! De wegbeheerder mag wel eens goed kijken naar deze situatie. sterkte met dit verlies.
Sander (25-6-2008 om 17:14)
Heel veel sterkte familie en iedereen die hem kent! Ik voetbal vaak met zijn zoontje en hij voetbalde vaak mee :( R.I.P.
A Verstelle (25-6-2008 om 16:52)
Ik wil de familie condoleren en heel veel sterkte wensen. Ook de collega's die erbij waren toen het ongeluk plaatsvond heel veel sterkte gewenst. Ik hoop dat degene die dit veroorzaakt heeft zijn/haar verantwoordelijk neemt en zich meld bij de politie.
Fam. Saridin (25-6-2008 om 15:43)
Allereerst gaat onze gedachten uit naar de nabestaanden van het slachtoffer, een voormalig collega, wij wensen zijn familie en vrienden héél véél sterkte toe.
Jaap (25-6-2008 om 15:34)
Doorijden na een ongeval is in mijn ogen onvergeeflijk. Wat mij betreft worden dergelijke mensen veroordeeld voor MOORD met voorbedachte rade.
Jo (25-6-2008 om 15:31)
Zelf woon ik in Nieuwland en is het ongeval voor mijn huis gebeurd. Heel erg dat de bestuurder door is gereden. Heel erg dat die man ter plekke aan zijn verwondingen overleden is. Ik wens de nabestaande en collega's die er bij waren heel erg veel sterkte toe om dit zwaare verlies te dragen.